Da jeg begynte Mummikoppsamlingen hadde jeg ingen anelse at det var en så stor greie som det har vist seg å være. Lite visste jeg at kopper gikk ut av produksjon, eller mangfoldet som fantes på markedet. Jeg bestemte meg for å kun kjøpe fremover i tid, med unntak av to-tre kopper som akkurat hadde hadde produksjonsstopp – og trolig ikke kostet en formue å få tak i._MG_7195-2 Vel, denne koppen, Hurra fra 2012, måtte jeg bare ha. Jeg har siklet på den en stund, og når den i tillegg var til salgs her på Gjøvik, for andre gang så jeg på det som et tegn, haha! Kort fortalt så står den på hedersplass i hylla nå. Den kostet et par kroner mer enn jeg egentlig er villig til å betale for disse koppene, men er man samler så er man samler? Haha.
_MG_7196-2

Nå er det trolig litt til neste koppeprat – beklager det, men jeg er så fornøyd med “kuppet”. Gleder meg til å ha den sammen med den nye Mummimuggen som kommer! :-)