Litt sent ute, men bedre sent enn aldri? En bitteliten oppsummering av uken som gikk!

Ukens høydepunkt:
Forrige uke var generelt veldig fin. Det var mye latter på trening, jeg er glad jeg har funnet en ny venn som har de samme interessene som meg, og som man kan bable med om høyt og lavt. Det føles litt som om det ikke er noen grenser. Det gjør meg glad. Det var også veldig hyggelig å dra ut med kjæresten på fredagen, treffe litt folk og se folk opptre på “Gjøvik got talent” – ikke så ofte vi gjør sånt så det er litt ekstra kos! Må bli flinkere!

Ukens innkjøp: Oj, denne er litt skummel. Jeg gikk på en smell. Denne får dere se i morgen, det ble svidd av noen kroner for en ting jeg har sett på lenge. Haha. Sneak peek:
_MG_7196-2

Ukens latterkrampe:
Oj, hm. Jeg har jo hukommelse som en gullfisk. Men jeg liker å le, så jeg har ledd både på jobb, på trening og hjemme.

Ukens mest spilte sang:
Kill Em With Kindness – Selena Gomez, av alle ting. Men jeg liker sangen, rett og slett. Haha. Utover det blir det for det meste harrye sanger på treningslista, må ha noe som får opp stemningen ;-)

Ukens trening:
Masse deilig trening forrige uke. Jeg er jo dømt til kun å trene overkropp på grunn av det teite kneet mitt. Har jo endelig fått tatt både MR og vært hos legen, men det er tydeligvis ikke så mye som kan gjøres. Hvile, hvile og litt mer hvile. Sett at jeg brukte mye av høsten på å glo i veggen har jeg nå delt opp overkropp i forskjellige muskelgrupper, og kan trene litt 5-6 dager i uken. Hender jeg drar ned kun for sosialiseringen og for å le.

trening

Ukens tanke:
Helvetesuka. Jeg skal gjennomføre helvetesuka snart, så det har vært mye i tankene. Hele det om å bli den beste versjonen av seg selv er veldig interessant. Jeg tror jeg har litt å hente, så jeg tipper det blir en tøff, men artig opplevelse. Med andre ord vært mye tanker om vaner, endring av tankegang og lignende. Jeg tror alle har godt av å utfordre seg selv litt, og komme ut av komfortsonen innimellom.

Tanker for den kommende uken:
Nå er den nye uken alt i gang, men jeg håper det blir en positiv og fin uke. Sola og smilet er i det minste på plass – så da får det jo bare gå :-)