Jeg er litt motivert og glad for tiden, dere! Det skjer et par spennende ting i kulissene her, i tillegg har jeg hatt en skikkelig fin helg; jeg har ledd, og ledd og ledd litt til. Det føles ordentlig bra!

Nå var det kanskje å dra på å si at hele helgen har vært fin, for fredagen var tung. Migrene hele dagen som virkelig kicket inn så jeg lå i koma et par timer på ettermiddagen – men derfra har den egentlig vært veldig bra. Jeg har kosa meg med treningen, selv med smålig depressive tanker på grunn av det ødelagte kneet. Lørdagen var bare kos fra morgen til kveld natt! Trening, og mye skravling på treningssenteret – etterfulgt av middag, vin og latter med ei ny venninne. Dét er ikke bare-bare skal jeg si dere! Du vet når du treffer noen og skal finne på noe utenfor settingen dere møttes i for første gang? Man er kanskje litt spente; hva skal man prate om? Tenk om vi ikke klikker like bra her som vi gjorde i settingen vi møttes? Hva om det blir kleint? Vel, ikke noe av dette slo meg en gang i løpet av kvelden. Det var rett og slett kos og hygge fra første minutt. Åh, det er så godt, og gjør meg så glad.

Det er nemlig ikke til å legge skjul på at jeg synes det har vært kjipt at alle venner jeg i løpet av studietiden har flyttet – og at det er ganske vanskelig å få seg nye bekjentskap i voksen alder. Jeg har ikke så mange arenaer jeg treffer nye folk i (som feks skole, studentfester o.l.), så når jeg finner noen som man klaffer med, og i tillegg kommer  godt overens med utenfor alt av settinger skal man ikke kimse av det.

Det er ikke så mye mer å si enn at det varmer i hjertet, smilet går fra øre til øre og jeg er motivert for en ny, fin og produktiv uke!