Det var et stort smil om munnen på denne jenta når hun i går kom hjem til hentelapp i postkassa! Tidligere i uken ble det nemlig lagt inn en bestilling på ny kopp, hadde jo egentlig planer om å vente – men orket ikke tanken på at det plutselig skulle være utsolgt. Koppen ble med hjem fra posten i dag, og se så fin;
IMG_7165-2 Jeg skal innrømme at det ikke er min favorittkopp (enda?), men den må jo på plass i samlingen – spesielt når det er en spesialkopp som egentlig kun selges i Sverige. Det er en del 2 av en kampanje som er gjort for å – som tittelen sier – holde Sverige rent. Den første koppen kom i fjor og står godt inne i kjøkkenskapet med resten av samlingen. Tenk, det er blitt 28 kopper alt – begynner å bli litt av en samling, ingenting i forhold til de eldre samlerne, og litt ivrigere samlerne – men absolutt noe! Prøver å holde meg litt i skinnet og ikke gå bananas når det er salg – meen, det blir nok et par-tre-fire-fem kopper som skal legges til i samlingen i løpet av året ;-)