Hei februar, og takk for deg, januar!
33 av 366 dager har passert i all hu og hast. 333 gjenstår; jeg håper de fleste blir fine dager, hvor man blir sliten i smilebåndet og latteren sitter løst. Det blir helt sikkert noen vonde dager også, og trolig noen dager hvor alt man tar på går skjeis. Sånn er det bare.

Disse 33 dagene har vært blandet de óg. Det har vært dager hvor jeg har grått, og det har vært dager hvor jeg har ledd så tårene har trillet. Det har dessverre vært en del dager med litt apatisk og tafatt holdning. Men måneden har tatt seg opp igjen, og har avsluttet med et smil om munnen, og mye spennende.

Nå gjenstår det å se hvorvidt februar klarer vedlikeholde og videreføre de gode følelsene fra januar, og legge fra seg det meste av de vonde og kjipe følelsene. Jeg tror jeg velger en fin måned, en måned med smil, utfordringer, nye sosiale kretser og latter.