Hallais! Vært litt stille fra denne kanten en stund nå, vært litt å styre med, og hatt litt besøk i helgen. Med andre ord har det vært litt snaut med tid og ideer til å skrive ned. Med alt for lite søvn har jeg fått gedigne poser under øyene, og ser konstant trøtt ut – menmen, satser på å få litt søvn i helgen.

Over til overskriften! På tirsdag prøvde jeg noe nytt! Jeg ble igjen på Hamar etter jobb, var invitert på middag – og slikt takker man jo ikke nei til! Ikke bare ble det middag, men det ble også curling i Vikingskipet! Jeg har aldri curlet før i hele mitt liv (det kunne man se), men det var jo faktisk ganske alright! Det var bedriftskamp, og med flere sykeavmeldinger fikk jeg vel greit beskjed om at jeg måtte spille – og det gikk jo, OK i hvert fall. Hehe.

IMG_8623 IMG_8626 At 3 av 4 aldri hadde curlet før satte vel sitt preg på stillingen, da det eneste poenget vi fikk var pga walkover. Det vil si at det andre laget ikke hadde tid til siste runden. Pfh, hva som var grunnen er vel egentlig ikke så viktig – vi fikk jo poeng, så det er jo kult :-)

Har du prøvd curling før?