Det blir bare kaldere og kaldere. Katten er ikke ute mer enn 10 minutter av gangen, og innkjørselen må måkes minst 2 ganger om dagen. Men det er litt godt. En skikkelig vinter. Jeg pakker meg inn i boblejakke – og heldigvis rakk jeg akkurat å kjøpe meg nye vintersko før snøen kom dalende. Hvor enn jeg kjører er det full rompevarmer på i bilen, og varmeapparatet pumper ut for fullt til jeg er fornøyd. Noen ganger tar det hele turen fra Gjøvik til Hamar, andre ganger begynner jeg å få brannsår på bakside lår ved Mjøsbrua.

Men vinteren har sin sjarm! Den friske lufta river litt ekstra i nesa, trekker du godt ned kjenner du kulda langt ned i lungene. Har du sminke på? Vel, da ser du ut som en vaskebjørn etter en liten gåtur.

Jeg trives med vinteren, når den er slik som nå. Masser av snø, kaldt og fint. Men likevel kjenner jeg det hadde vært godt med en tur til varmere strøk også. Det er vel kanskje mest fordi jeg ikke har vært i sydligere strøk på alt for lenge. Jeg drømmer meg til Maldivene, Italia, Thailand, Hawaii, Portugal – ja, egentlig de fleste plasser som har sol, varme og mulighet til å bade i havet!

Men, nå har vi savnet vinteren så mye, så man får nyte den mens den er her – så kan man dra sørover på et senere tidspunkt :-)