Det var vel mandag, mens jeg scrollet ivrig gjennom instagram, at jeg snublet over en smoothieoppskrift fra godt levert. Etter å ha vært litt ute av smoothies-kjøret jeg hadde i fjor følte jeg for å tørke støv av den snedige lille smoothie-to-go-maskinen og prøve. Og det er jeg glad for! Mmm!
_MG_7036-2

Oppskriften er superenkel:

  • 1/2 moden avokado
  • 3dl appelsinjuice (selvpresset eller kjøpt, jeg gikk for sistnevnte, ehe)
  • saften fra 1/2 lime

Og for å være en smule vill hadde jeg et egg oppi også, litt mer proteiner, og ingen ekstra smak. Det var først etter jeg hadde begynt å drikke av den at jeg kom på jeg hadde mango også, det er sikkert godt i óg – eller stangselleri! Må vel prøve meg litt frem her, tenker jeg :-)
_MG_7042-2Har du noen lure oppskrifter på god og mettende smoothier?