God nytt år, kjære dere! Er dere klare for et nytt år, nye muligheter og alt det der, eller? Her feiret vi inngangen til det nye året hos oss, med masse gode venner. Det ble både punsj, kalkunmiddag og dessert – før piker, vin og sang resten av kvelden. Og dans, for å ikke glemme det. Når hodet traff puten var solen alt på vei opp, men gurimalla, det var verdt det! Det var rett og slett fryktelig trivelig, men det er godt det ikke blir så sent så alt for ofte.

Men, da er det blitt 2016 da dere, 2015 fløy forbi før jeg nesten rakk å blunke. Det har vært et fint år, men også utfordrende og vanskelig til tider – det skal jeg innrømme. Jeg er heldig som har fått dele så mange stunder med folk jeg er glad i, og i 2016 håper jeg at jeg skal klare å skvise inn enda flere.

Jeg har de siste årene gått litt bort fra nyttårsforsetter, men prøver heller smått å sette meg mål for det nye året. For min del må jeg i 2016 klare å stresse ned, ta vare på meg selv, sove mer og bli flinkere til å si nei. Utover det håper jeg jo det blir et gledesfylt år som utfordrer en litt slik at man kan vokse, både på jobb og på det personlige plan. Har du noen mål eller forsetter for det nye året?