I år har jeg virkelig slått på stortrommen og bakt, styra og mekket. Alle årets hjemmelagde julegaver er nå i boks, så gjenstår bare litt porsjonering og avklaring til hvem som skal få hva. Det har jo selvfølgelig blitt litt smaking underveis, det er jo det viktigste – er det ikke? Hehe, kanskje litt vel mye smaking her i gården, men men!
IMG_6566-2 IMG_6569-3

Fløtekarameller med sjokolade, fløtekarameller med honning, marshmellows, daimknekk, sjokoladekuler, Kakao på pinne, sukkerfrie brente mandler, knekkebrød og marinert edamer. Blitt litt med andre ord! Nå spørs det om ikke det er litt familie som blir fornøyde i jula.
IMG_6563-2 IMG_6571-2

Nå gjenstår bare et par tantebarn, så er jeg forhåpentligvis i boks. Alt dette styret. Jeg nevnte tidligere så synes jeg det er så mye styr med dette gavejaget. Jeg er jo ikke nødvendigvis så mye bedre, men prøver i det minste å gi noe med omtanke, som jeg har lagt litt tid i. Og ikke minst slippe å kjøpe noe bare for å kjøpe, da spesielt til eldre søsken og familie som har alt de trenger.

Hvordan ligger du an med julegaver? Er du i boks enda?