Det er noe spesielt å stå opp litt før resten av huset, i mitt tilfelle er dette bare før kjæresten og katten, men uansett. Fortsatt litt dunkel belysning ute, sola er ikke helt oppe den heller. Tusler rundt i huset, rydder opp etter besøk fra i går, tenner litt stearinlys og lyslykter. Stemning. Setter på ei klesvask for å komme ajour, koser litt med katten som våkner. Himmelen er en lett blanding av rosa og lyseblå.

En rolig, men dog noe produktiv morgen. Senker skuldrene mens jeg venter på at byen skal våkne til liv, og dagens ærender kan begynne. Det står en del på agendaen i dag, men skal prøve å ikke stresse det til. Dagen avsluttes med venner i kombinasjon med julebord, det er fare for høy trivselsfaktor!

Håper du har hatt en fin start på dagen du og, og at lørdagen din blir toppers! :-)