Litt sent, men bedre sent enn aldri? Jeg kjører på med en kort oppsummering av forrige uke, og krysser fingrene for at noen ting blir bedre – mens man lever på kjærlighetsrusen fra helgens bryllup!

..Høydepunkt: Lørdagens bryllup! Å, kjærligheten er så fin – det hjelper heller ikke at det var en nær venninne, og at hun hadde ordnet det meste selv, og alt bare ble bra! Jeg er så glad på vegne av dem.

..Kjiping: Har definitivt vært at alt som har kunne gått galt på jobb forrige uke, har gjort det. I tillegg knotet bilen på fredag på vei til jobb, noe som resulterte i hjemmekontor og stress for bryllupshelgen. Ordnet seg heldigvis! Å, en annen nedtur var også at skoene jeg hadde kjøpt viste seg å være 1/2 størrelse for små, au!

..Wantie: Jeg ønsker å få julekort i posten! Synes det er så utrolig hyggelig! Skal prøve rekke å lage noen selv denne uken, eller i det minste sende noen kjøpte! Koskos!godjul

..Beste måltid: Jeg orker nesten ikke tenke på mat nå. Fortsatt mett etter reste-bryllupskaker jeg snek med meg hjem i går. Men, bryllupet toppet maten denne uken, ingen tvil om det!

..Motivasjon: Jul! Jeg synes det er så hyggelig å lage ting, gjerne spiselige gaver. Denne uken tenker jeg på å komme i gang med årets gaver!
IMG_2595

..New in: Tells strømpebukser fra H&M?

..Planer for den nye uken: Denne arbeidsuken håper jeg blir bedre enn den som var – eller at ting går liitt mer på skinner, så man rekker å puste innimellom. Ellers så begynner det å bli tiden for å komme i gang med julegavene, og bygge pepperkakehus! iih, gleder meg til sistnevnte!

Hvordan var din forrige uke? Og hvilke planer har du for denne uken? :-)