Med stort spisebord, og etterlengtet kjøkkenplass, har jeg begynt å planlegge årets julebakst. Eller, det vil si jeg har tenkt på årets pepperkakehus. Jeg har egentlig aldri vært veldig flink til å lage pepperkakehus, men når jeg i fjor snublet over Mummihuset – i pepperkakeversjon fant jeg ut at det  jeg lage. Så ambisjonene er store, og gledene like så – kan ikke vente med å få kommet i gang. Jeg mener, se noe så kult; moominhouse Bilder fra pinterest og et raskt googlesøk.

Det finnes et eget formsett, og det ser ut som en del av disse har benyttet seg av det. Likevel tror jeg skal prøve på frihånd, et raskt googlesøk gav meg noen maler å gå etter – så vi prøver! Blir det bra så får dere nok se- blir det dårlig så kan det hende jeg venter til neste år og kjøper former, haha!

Kjenner jeg må finne en helg for pepperkakebaking i kalenderen snart!

Pleier du å lage pepperkakehus?