I en stressende og travel hverdag er det fort gjort å glemme de små tingene. Man gleder seg til helgen, og til ferier – for da skal man kose seg, slappe av og være glad. Men hva med hverdagen? Det er jo den det er absolutt flest av. Hva med hverdagslykken? Det trenger da ikke være de største tingene, men hva får frem smilet – hva gjør en glad og lykkelig i hverdagen? Hvilke hverdagsgleder har du?

Jeg har mange, noen store og noen så små at de kanskje virker idiotisk for folk – men for meg er det litt ekstra glede. En av de små gledene mine er når ingen tar mitt faste bussete på vei til jobb, det høres helt teit ut, men gir meg en god start på dagen. Er det attpåtil ledig på turen hjem fra jobb, hoi! Da er man heldig da!

Andre ting som gleder meg i hverdagen er meldinger og telefoner med familien. Det varmer langt inne i hjerterota. Det er litt ekstra kos å ringe besteforeldre, den gleden hører du i stemmen deres når du ringer dem ut av det blå, åh, det er noe av det koseligste!