..Høydepunkt: Forrige ukes høydepunkt var uten tvil å overta ny leilighet, i skjønn harmoni med å få beskjed om at alt så toppers ut på utvasken av den gamle. Ah, fresh start.
_MG_5520
..Wantie: Jeg har jo virkelig sett hvor mye ting vi har i helgen, men likevel er det et par tre-fire ting som står på ønskelisten – disse er dog med litt størrelse på; vitrineskap, stuebord og tallerkenhylle!
onskeliste..Beste måltid: Hm, vanskelig! Koste meg ganske godt alene med sashimi, avokado og ponzusaus på lørdag da!

..Motivasjon: Ny bolig hjelper på. Jeg har vært så sliten i det siste at det var rett og slett skjønt å komme inn i nye boforhold. Vi har bare hatt 3 netter her, men jeg stortrives allerede! Ny måned er heller ikke feil.

..New in: Det har gått mye penger i dyre, kjedelige ting denne uken. Men, nå har vi betalt alt av husleier og depositum, og på kjøkkenet står det en ny komfyr – så fornøyd med det.

..Planer for neste uke: Det står litt av hvert på planen for denne uken. Jeg skal prøve få trent litt mer enn forrige uke. Har også planer om å få oss enda mer på plass i huset. I tillegg skal jeg prøve senke skuldrene litt og slappe av. Det tror jeg kroppen har godt av.

Har du hatt en fin uke – og hvilke planer har du for uken som kommer? Noe spennende?