Hei November, hei ny uke og hei ny leilighet!
Det har vært et fullstendig kaos, som dere kanskje har fått med dere, den siste uken. Men nå er alt vi eier flyttet over i den nye leiligheten (eller – huset blir vel mer rett), og etter lørdagens utpakking kan vi også nå se gulvet igjen. At man kan ha så mange ting er meg et under. Må virkelig gå i meg selv og gå gjennom tingene, sortere bort litt og få gitt bort litt.

Selv med esker over alt og kaos er det vært tid til litt kos også. Vi var jo veldig spent på hvordan Pus ville ta denne flyttingen. Hun har vært med på et par-tre flyttinger tidligere, men nå har det virkelig gått smertefritt. Hun har brukt store deler av helgen på å ligge i pappesker, følge etter oss rundt i huset, og kose. Masse kos.
IMG_7665
Noen tar flytting mer rolig enn andre?

Så november får virkelig en fresh start hos oss. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne vintermåneden og det den har å by på! Skal prøve å snike inn en “uken som gikk..” i løpet av dagen også, men enn så lenge så prates vi! :-)