Mandag igjen! Himmel, tiden flyr – og en helg uten å i det hele tatt ha åpnet lokket på macen har resultert i lite oppdateringer fra min kant. Kan jo ikke sitte å glo på skjermen når man er på familiebesøk!

Familiehelger er kanskje noe av det beste jeg vet. Det var spesielt etter at jeg flyttet bort at jeg innså hvor familiekjær jeg er. Jeg stortrives hos besteforeldre, å være med søstra, kjase hos tante og klemme på mamma og pappa. Det er så mange bra og fine folk i familien at jeg aldri føler jeg får tid nok med dem. Det ble heldigvis et par timer med noen av de gode i løpet av helgen – i tillegg til å gjøre bilen vinterklar.

Ble blant annet besøk hos tante og onkel, hvor onkel hadde vært ute og fått masse hummer – så det ble disket opp som på den fineste restauranten. deilig å bli vartet opp med god mat og drikke!
IMG_5496-2 IMG_5500-2

Får nesten vann i munnen av å se på bildene, mmm! Har du hatt en fin helg- og en god start på den nye uken?