..Høydepunkt: Fredag, lørdag – helg! Haha, høres teit ut, men denne uken har vært en ganske tung på jobb, utrolig mye å gjøre, og jeg har ikke klart å legge det fra meg før vi kom til helgen.

..Wantie: Noe så spennende som food processor-tilbehørsdelen til Kenwood kjøkkenmaskinen vår. Og noen deilige gensere til høsten, gjerne i kombinasjon med skinnbukser, eller skinntights.

leath (Bilde lånt av Krist.in)

..Wanderlust: København, London, Roma, Nice – the list goes on! Higen på en tur snart!

..Beste måltid: Vet ikke om det er så mange på vår alder som lager seg kjøttkaker i brun saus, med potetmos, smørdampede grønnsaker og tyttebærsyltetøy på en lørdagskveld. Veldig godt – og veldig mettende. Ugh, nesten fortsatt mett! Vi fortsatte selvfølgelig kvelden med litt ost og kjeks. Nam! Det er virkelig dødsgodt.
ostkjeks

..Motivasjon: Nytt design hjelper på – i samspill med så hyggelige kommentarer dere legger igjen for tiden, trivelig! I tillegg til bloggmotivasjon prøver jeg å finne motivasjon til å trene mer overkropp og alternativt mens kneet er “ødelagt”, så langt så bra!

..New in: Denne uken kom noe jeg har siklet på lenge. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe, men så bare ble det slik. Jeg ønsket Filifjonka velkommen med åpne armer.
IMG_5414

..Akkurat nå: Skal jeg bare ferdigstille dette blogginnlegget før jeg skal sette på litt musikk, tømme oppvaskmaskinen og pakke litt i esker.

..Planer for neste uke: Det blir jobbing, blogging, trening og pakking. Neste helg bærer det til Tønsberg for litt familiekos og for å kle bilen med vinterdekk – begynner å bli på tide nå det..

Har du hatt en fin uke – og hvilke planer har du for uken som kommer? Noe spennende?