Når var sist du kjørte ambulanse?
Hm, det begynner å bli et par år siden nå – heldigvis ingenting alvorlig, og jeg var kun med som støtte.

Hvilke idretter har du vært innom?
I gymmen og slike anledninger var jeg med på det meste, jeg liker ballsport; håndball, fotball, innebandy, basketball, volleyball.. Ja, det meste er greit. Det jeg har vært innom utenfor skole og slik er håndball, jazzballett og ridning!

Hvilken årstid liker du best?
Jeg synes de fleste årstidene har sin egen sjarm – men det er jo godt med varme og sol.

Hvilke uvaner har du?
Jeg liker best å gjøre ting på min måte – uavhengig av hva det er. Jeg prøver å bli flinkere til å gi slipp på det, det kan jo faktisk hende at andre har en lurere fremgangsmåte. I tillegg blir resultatet somregel alltid det samme uansett.

Hva hører du på nå?
Samboeren som ser på Nattpatruljen på datarommet.

Hva var ditt siste innkjøp?
Hvis vi ser bort i fra maten jeg kjøpte i går er det Filifjonka, en Mummikopp. Tenker jeg viser dere i egen innlegg ;-)

Hva står på dagens meny?
I dag tror jeg vi går for rester! Vi hadde besøk i går, og endte opp med å lage kjøttkaker og potetmos til å mette 15 mennesker. Og vi var bare 5. Med andre deilig søndagsmiddag i vente, mmm!

Hva er din favorittsmak på iskrem?
Jeg er stor fan av karamell. Og bringebær kanskje, kommer veldig an på isen…

Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden akkurat NÅ hvor ville du dratt?
Akkurat nå ville jeg dratt hjem til Sørlandet og Mamma for et lite besøk. Kunne jeg valgt to turer ville jeg nok dratt med meg samboeren til varmere strøk, aaah!

Hvilket språk kunne du tenke deg å lære?
Jeg synes jo portugisisk er veldig pent, men spørs nok om jeg kommer til å lære meg det…

Hva er din favorittfrukt?
Oj, denne er vanskelig. Jeg liker jo egentlig det meste. Eple, pære, mango, vannmelon..

Nevn noe du ser frem til?
Jeg ser ekstremt frem til å flytte! Tenk, dette er siste helgen min hjemme i denne leiligheten før vi flytter (skal bort neste helg). Det blir med andre ord opptrapping av pakkingen de kommende ukene! Iiih, gleder meg!

Hvor mange ganger trykker du på slumreknappen før du står opp?
Det blir gjerne et par..

Hva er det du bare MÅ se på tv?
Det er forsåvidt ingenting jeg  se på TV..

Hva bruker du mest penger på? 
Det går nok mest penger på mat her i huset. Mat og Mummikopper (wups..).

Hva var drømmeyrket da du vokste opp? 
Jeg har vært innom både veterinær, politi og arkitekt. Endte visst ikke opp med noen av dem, gitt.

Nevn tre ting du frykter?
Denne synes jeg er vanskelig, det kan være en liten frykt som å gå alene i mørket på natten, eller en frykt som river i magen som å hoppe fra store høyder ut i vann. Den aller største frykten må være å det å miste de viktigste personene i livet mitt, både av familie og venner. Det orker jeg ikke tenke på en gang.

Hvilken side sover du på i sengen? Når jeg ligger på ryggen i sengen er det venstre, når jeg står og ser på sengen blir det høyre ;-)

Hva var det siste som fikk deg til å le? Spillene vi var gjennom i gårkveld, herregud…

Hva var det siste som fikk deg til å gråte? Lo så jeg nesten gråt i går!