..Høydepunkt: Det har skjedd et par trivelige ting denne uken som alle sniker seg opp mot det jeg vil kalle ukas høydepunkt; leveranse av artikkel i boks, en utrolig hyggelig tilbakemelding fra en kunde på fredag (made my day), spillkveld på Hamar med et knippe gode mennesker og dagens besøk av Elisabeth fra Oslo!
IMG_7394

..Kjiping: Har fått løpe-, håndball- og knebøyforbud av fysioterapauten pga kneet mitt. Men igjen så går det jo greit. Heller det enn masse vondt.

..Latterkrampe: Ukens latterkrampe tror jeg det er samboern som står for. Han får meg le den grusomme, høylytte – hivende etter pusten – latteren.

..Wantie: Ny Mummikopp…. Sikler på Filifjonka! Ser tendenser om en ekstrem dyr avhengighet og samling.

..New in: Too-Tikki! Ble også et bursdagsgave til nevøen på 5, samt en blomsterbukett til de flotte vertene på gårsdagens spillkveld :-) 
newin
Jeg nevnte såvidt at jeg har hatt storfint besøk fra Oslo i dag, Elisabeth tok seg turen for et par timer til å utforske Gjøvik, og hva byen byr på. Vi endte opp med et par timer i skogen, nyte utsikten og en vaffal på kaféen, ikke så helt ille det. Neste gang får vi ta et par timer til :-)

Resten av kvelden ser det ut til å bli snurret en film på skjermen, før vi stuper trøtte i seng. Dumt å begynne ny uke med blå poser under øynene, hehe. Håper dere alle har hatt en fin uke, hva var ditt høydepunkt?