Etter en slitsom uke, med både artikkelskriving, mye som skjer på jobb og flyttebokser over alt i leiligheten var nå igjen blitt fredag. Ah, helg! Ikke det altså, jeg må fortsatt se over mer på artikkelen, før jeg hopper i kosebuksen og må gjøre litt rent her. I morgen er det travelt med både besøk av tantebarn, før det bærer videre til spillkveld på Hamar, kos!

Vel, på vei hjem måtte jeg plukke med meg en liten bursdagsgave til nevøen, og plutselig stod jeg i kassa på Kitch´n med Too-Tikki-koppen i hånda. Rart det der. Vel, jeg har drøyd å kjøpe denne så lenge nå, at når den til og med var på tilbud så bare måtte jeg slå til…. Haha! Uansett, se så fin!
tootikki1 tootikki2

Nei nå blir det litt pepsi, musikk og artikkeljusteringer – håper dere har hatt en fin uke så langt, fintfolk – og at dere er klare for å kose dere i helga!