..Høydepunkt: Denne ukens høydepunkt må være både tur til Oslo på lørdagen, og melding på søndagen om at ting nå er i orden med alt av leiekontrakter og flytting som står på planen.

IMG_5280

..Kjiping: Har hatt fire dager med hodeverk/migrene denne uken som følger av stress og anspente muskler, så det håper jeg jeg slipper den kommende uken. Må tydeligvis lære å slappe mer av ;-)

..Latterkrampe: Det har vært et par av disse denne uken, noe som egentlig er ganske herlig. En av de jeg kan trekke frem er vel når vi etter gårsdagens middag og vel nede i vinglasset så for oss scenarioet hvor jeg hadde endt opp med å gi tefilter i julegaver til folk. Vi var nemlig innom en tebutikk, og ved kassen stod det en pakke rimelig te – med hele 100 teposer! I god tro gikk jeg rundt i butikken med to pakker. Det litt flaks at ekspeditøren påpekte at «det er mange som tror det er teposer – men det er tefilter…». Se for deg scenarioet hvor du på julaften pakker opp og får 100 tefiltere da, herregud som vi lo :-)

..Mat og drikke: Cassandra hadde notert seg et par steder som vi kunne dra for mat og drikke, og jeg synes de alle sammen fortjener en liten anbefaling! Så dersom du er i Oslo og lurer på hvor du skal spise og drikke kan jeg si; Tea Lounge for deilige drinker, Den lille franske Ostebutikken for utrolig god mat (vi hadde lunsj her), hyggelig atmosfære og noe godt i glasset. Eldhuset for god middag, store porsjoner, rimelige priser – alt finner du på Grünerløkka.mat

..Wantie: Ny hatt står fortsatt på listen, det samme gjør nytt skjerf og nye vinterstøvletter! Det har fått inn modellen jeg vil ha på bianco nå, så spørs om det ikke blir aktuelt etterhvert.

..New in: Oslo, shopping og vin i glasset betyr ikke akkurat at bankkortet har fått være i fred denne uken heller.. Men igjen så må man jo leve litt? Heh. Det ble med overraskende lite – vi hadde ambisjoner om å få unna et par julegaver, men sett at teposene viste seg å være tefilter ble det ingenting av. Det ble derimot både en tur på lush, et par nye øredobber og litt diverse småplukk.
sape4
I ettermiddag har jeg stort sett pakket ned ting og tang i pappesker, og glemt det jeg egentlig skulle gjøre. Så nå står dusjen for tur, før jeg må lese litt mer på artikkelen min her og hive meg i seng – trøtt som et uvær :-)

Håper dere alle har hatt en knallfin uke, og at dere er klare for morgendagen – selv skulle jeg gjerne hatt en dag til med helg før den nye uken begynner, hehe!