..Høydepunkt: Må være all tiden med fine venner og små tantebarn! Onsdagettermiddag og kveld tilbrakte jeg på Hamar med et knippe gode venner, og helgen ble det familiebursdag, og niesekos. Det er jo også stas når begge de to små fyller 1 år i samme uke! :-)

..Kjiping: En konstant følelse av trøtthet. I tillegg til det har det vært litt styr med å få leid ut leiligheten vi bor i nå, men håper det ordner seg denne uken.

..Wanderlust: Å, Hellas. Eller Italia. Eller bare godt vær og Dyreparken, det hadde vært noe nå!

_MG_3857

..Latterkrampe: Det skal ikke så mye til i godt lag – og i helgen var det to småslitne frøkner som stod på badet og fjernet sminken, smørte ansiktet med både fuktighetskrem og litt serum mens vi lo til tårene trillet. Må smile av sånt, det er så deilig!

..Snapchat: Bærer preg av både pendlerlivet, men også mye bursdagskos! Spørs om det ikke må komme eget innlegg fra feiringen hvis jeg får lov, må nesten vise frem hvor fint og gjennomført det var! :-)
snaps

..Wantie: Jeg ønsker meg en ny hatt! Har tittet litt på de forskjellige på både H&M og Lindex – kanskje det blir en ny denne uken?

..New in: Denne uken har bankkortet ikke akkurat fått være mye i fred. Det dalte ned ny kjole i posten på torsdag, men dessverre ble den nok litt kort til meg – og må i retur. Utover det ble det klikket hjem litt diverse Mummi – det ligger på postkontoret og venter på meg, lover å vise!

..Craving: 
Søvn. Zzzz…

Håper det har vært en fin uke for dere, og at dere alt er i gang med en ny super ukestart! :D