Da er det jammen meg blitt fredag igjen, og for min del startet den med en real hodepine. Fysj! Heldigvis forsvant den et sted mellom havregrøten og blodgivertimen, så da er det ingenting som skal stoppe meg for å ha en finfin fredag og helgestart! :-)

Snakker om fin helgestart – jeg vil absolutt påstå at det å få med seg en ny kopp til samlingen kategoriserer til dette! Jeg var så heldig at jeg i dag fikk med meg kopp nummer 18 hjem i dag; Mymlens Mamma. Synes den er  søt!

mymlensmamma

Så nå har jeg fylt på kroppen med litt mer næring, før jeg jeg fortsetter med litt mer hjemmekontor. Jeg avslutter litt tidligere i dag, da det bærer avgårde i helgen, igjen – det står nemlig niesebursdag på kalenderen. Men først skal jeg krype opp i sofaen og jobbe liiitt mer :-)jobbkos1 Har du noen spennende planer for helgen? :-)