..Høydepunkt: Uken har inneholdt mange små høydepunkt; håndballtreningen på mandag, besøk av fine venner på lørdag, at jeg gjennomførte en deilig treningsøkt på fredag – selv om jeg ikke var spesielt gira! Det er så mye fint å ta tak i!

..Kjiping: Det er litt kjipt at jeg fortsatt har noe vondt i kneet mitt etter at jeg løp toughest for to uker siden, det verker og står i når jeg trener. Montro om det er en overbelastning, jeg er ikke jo ikke akkurat verdens beste til å ta det med ro når jeg først kommer meg på trening..

..Wanderlust: Denne uken har jeg ikke hatt noen spesiell wanderlust. Eller, etter å ha sett bildene til Maja fra hennes tur til Island, kunne jeg tenke meg en tur dit. Dere bør uansett sjekke ut bildene hennes, hun tar knallfine bilder, også er hun supertrivelig :-)

Skjermbilde 2015-09-20 kl. 10.50.17

..Wantie: Satt og vurderte denne kjolen hele torsdagkveld, når jeg fredagmorgen skulle bestille den, var den utsolgt.

..New in: Denne uken har det blitt noen nye notatbøker, en pung til å ha alt av smått i i sekken, litt garn og en bursdagsgave til nevøen som fyller år! ♥ Også bestilte jeg meg et par nye sko på nett! I tillegg til det fikk jeg i går en Mummimagnet av Pernille! Åå, se så fin den er!newinmummi
..Craving: 
Sjokolade, huff! Og Burn med mangosmak…

Håper dere alle har hatt en finfin uke! :-) Har dere gjort noe spennende?
Her er det klart for mer søndagsaktiviteter; det skal strikkes til den store gullmedaljen, jeg skal prøve trene litt – før det blir hjemmelaget lapskaus til middag! mmm, nam!