Hei dere! Oj, det er så fjernt å være borte så lenge om gangen, håper dere overlever :-)

Jeg hadde en fin tur til Brønnøysund, og resten av uken har forsåvidt vært så travel at jeg ikke føler det har vært tid til så mye mer enn bare jobb, spise, sove. Vel, nå har helgen kommet – og i går ga jeg meg noe tidligere på jobb og brukte kvelden til å være med kjæresten. Stakkars, enkelte uker er det ikke så mye jeg ser han, så er godt å bare gjøre ingenting sammen innimellom :-)

I dag har det gått litt i ett – selv om det egentlig ikke var planen! Det gjenstår enda en liten del, men mens runde nummer to med pizzasnurrer steker benytter jeg anledningen til en kopp deilig drikke, og en oppdatering til dere. Etterpå kommer støvsugeren frem – og jeg skal prøve gjøre det litt trivelig her, før vi i kveld får besøk av et vennepar for pizza, etterfulgt av ost og kjeks, nam!

IMG_4859

En kopp irish coffee, og en liten sjokoladebit er lov nå på lørdagsettermiddag, sant? Kjente det var godt med noe varmt, og at musklene slappet litt av med en gang – rart det der! ;-)

Nei, nå må pizzasnurrene sjekkes, håper dere har en fortreffelig lørdag, så prates vi nok i morgen! :-)