Hei dere! Nå er jeg akkurat kommet inn døra, etter en herlig helg! Det er ikke feil å komme litt småsliten og trøtt hjem, når mannen i huset hadde disket opp med en herlig søndagsmiddag!

..Høydepunkt: Ukens høydepunkt må nok ha vært den herlige jentehelgen jeg har hatt. Hva er vel feil med gode venner, søt niese, vin og mye latter?

IMG_4752

..Wanderlust: Siste uken har jeg tenkt litt på at jeg må ta meg en tur hjem til Sørlandet snart igjen, savner mamma og Sørlandet litt, gitt!

..Wantie: Kjenner det hadde vært gøy med litt nye høstklær..

..New in: Har faktisk ikke handlet noe særlig denne uken, bortsett fra ei flaske vin, og ting man trenger av mat – så her var det lite spennende å skryte på seg. Tipper bankkortet er fornøyd da!

..Sang: Vi ente opp med å scrolle gjennom innboksen på Spotifyen i helgen, for å se sanger sendt mellom hverandre. Det ble en tur ned memory lane og mye latter. 

..Craving: 
Venne- og niesekos!

Nå skal jeg løpe gjennom dusjen, før det blir å stupe i sengen! Har ikke akkurat spart opp søvn de siste dagene, så blir nok ikke så lenge til jeg slokner. I morgen venter nok en travel uke, hvor jeg blant annet skal på jobbtur til Brønnøysund (!).

Hvordan har deres uke vært? Noe spesielt som utmerket seg? :-)