Jeg er så mørbanket i kroppen i dag; skrubbsår, stølhet, blåmerker og et hovent kne. Men det er verdt det. I går var jeg nemlig i Oslo, og løp et heftig og intens hinderløp; Toughest!
_MG_4643

Jeg har vært påmeldt siden februar, men skal innrømme at jeg hadde avskrevet det litt. Men uken før løpet bestemte jeg meg for å bli med likevel – så med kun et par intervalløkter stilte jeg opp med litt glede, mye frykt og et snev av konkurranseinstinkt. Jeg skal innrømme at jeg angret dypt og inderlig på at kondisjonen ikke var på topp et par ganger i løypa, men løpet ble gjennomført med mye latter, nye bekjentskaper og en enorm mestringsfølelse!
IMG_4638

8 kilometer (+ på diverse strafferunder.. haha), omlag 40 hindringer og avsluttet opp unnarennet på Holmenkollen. Det er ikke bare-bare. Det var maange som var mye raskere, bedre, sterkere og råere enn meg – men himmel, jeg kom i mål – og jeg gjorde det raskere enn jeg hadde trodd! _MG_4645Jeg er kjempefornøyd med egen innsats, og nå vet jeg hva som må både øves på og forbedres hvis jeg skulle bestemme meg for å gjøre noe lignende senere!
11950458_893389827418758_5163373681218220647_o

Har du deltatt på noe lignende før?