God mandag, og ny uke! Tenkte jeg kunne starte denne uken med å dele litt smått og godt fra forrige uke, høres bra ut? :-)

..Høydepunkt: Telefonen om at vi har fått ny leilighet! Det var helt herlig – så vi gleder oss masse til litt mer plass, og alt som følger med (bortsett fra selve flyttingen). Har allerede begynt nedpakkingen og sorteringen, haha.

..Wanderlust: Jeg har virkelig siklet på reiser denne uken, Norwegian har vært hardt ute med å reklamere for billettene sine til 199,- noe som ikke akkurat hjelper, haha! Jeg vil litt alt; syden, storby, opplevelser, akk! Gleder meg til en tur snart…

IMG_5489 kopi

..Wantie: Denne er litt vanskelig – jeg hadde lyst på ny sekk, og det kjøpte jeg! I tillegg må jeg innrømme at jeg har litt lyst på et nytt kamera, men det blir liksom ikke satt så mye av til det i disse dager. Får bare begynne sparingen, igjen ;-)

..New in: Den nye fine sekken, og ikke minst den nye mummikoppen! Sekken ble med på jobb i dag – veldig fornøyd! :-)

mummi2

..Sang: My Silver Lining – First Aid Kit. Den er nemlig på en bilreklame på TVen, og BAM så var den stuck i hodet mitt.

..Craving: 
Pepsi max. Jeg har vært litt på kjøret etter at jeg gikk litt amok i Sverige. Kjøpte litt mange brett med bokser, som igjen resulterte til at “helgekosen” ble dratt litt utover i uken! Wups. Men nå er det straks tomt, så da er jeg vel på “vannvognen” igjen denne uken ;-)

IMG_4416-2

Så, hvordan var din forrige uke? Klar for en ny uke, fullt kjør? Det blir det her – det er masse å ta for seg på jobb, i tillegg til at det kommer folk for å se på leiligheten her, trening, sosialisering! Krysser fingrene for at uken blir bra, og travel! Ha en fin mandag så lenge dere! :-)