Det har vært en nydelig lørdag – igjen! Som jeg nevnte forrige uke; lørdager altså, deilig dag! For min del startet den med noen intervaller på mølla etterfulgt av litt tøying – før herremannen og jeg smatt en liten tur til Lillehammer, av alle steder. Lite hadde vi tenkt på at det kom til å være litt folk der, sett at det er Birken-helgen. Men det gikk overraskende fint, og jeg fikk meg med en ny skatt (som var grunnen til turen) hjem, mer om den i morgen!

Mens vi var på tur fikk vi også telefonen vi har ventet på; vi har fått oss ny leilighet! Glede! Så nå blir den neste måneden full av nedpakking og sortering av de tingene vi har. Det er ikke så fælt lite ting vi har heller (haha) – så blir nok å få gitt bort det vi ikke trenger lenger. Nei, nå er det et glass vin som står på planen, så venter jeg et par venner på besøk! Ha en finfin lørdagskveld da, dere! :-)