Jeg er skikkelig hjemmekjær – nesten litt i det meste laget vil kanskje noen si? Og når man tilbringer så mange timer hjemme er det viktig at man trives! De siste ukene har jeg tatt meg selv i å dra med meg litt nytt interiør nesten hver gang jeg er utenfor døra nå (wups!).
Jeg har egne inspirasjonsmapper og boards hvor jeg samler på interiør og boligbilder på nett, men skal innrømme at jeg synes det er litt triveligere å kunne pakke bort macen i ny og ne-  og heller krype opp i sofaen med et inspirerende blad. Jeg tar meg selv ofte å stå å studere magasinene i hyllene på butikken, men synes de fort blir så fryktelig dyre dersom man skal ha et par.. Fant derfor ut at det ikke var helt dumt å bestille seg et abonnement hos Bladkongen! Dobbel glede med både mindre utgifter – og bladet rett i postkassen, det kan jo nesten ikke bli bedre! :-)

IMG_4416-2Med den store interiørboblen jeg lever i for tiden, og den stadige søkingen etter nye måter å innrede og dekorere på fant jeg ut at BoBedre passet meg ypperlig! Det har fokus på litt av alt; design, funksjonalitet og kvalitet noe som er rett i min gate. Jeg kan sitte og drømme meg bort i bladet i evigheter – og gjerne ta det frem igjen, selv om jeg har lest det tidligere! Man skal ikke kimse av evnen slike blader har til å inspirere, gang på gang!IMG_4402-2

Kjenner jeg allerede gleder meg til å nyte neste blad, en kopp te og en bit sjokolade i sofakroken!

Leser du noen blader, og eventuelt hvilken type blader liker du å lese? :-)