Da var det allerede gått to dager med jobb etter ferien, tida flyr gitt! Skal innrømme at jeg ikke akkurat har vært overivrig når klokken har ringt kl 05:15 – men jeg kommer vel inn i den rutinen snart også.

I går hadde jeg ukas første treningsøkt, i tillegg til å forstue (!) lilletåa mi – så i dag har jeg såvidt klart å reise og sette meg (SÅ støl i låra). Når himmelen også skulle åpne seg ble dagens treningsøkt fort byttet ut til fordel for litt avslapping, en kald boks pepsimax og litt idémyldring på et lite prosjekt ei venninne og jeg har.

I vinduet står det nye timeglasset, synes det er hyggelig å kunne snu det av og til – bare se på sanden som renner. Begynte også å mimre tilbake til “Days of our lives” – derav tittelen, haha! :-)
blomst

blomst1

Håper dere har hatt en fin tirsdag? Har dere ferie enda, eller er det tilbake til hverdagen for dere og?