Himmel og hav, ikke bare har det blitt juni alt, men vi har alt rukket å komme tre dager inn i denne flotte sommermåneden! Dagene denne uken har virkelig gått i ett, med en innboks som aldri sover, og en telefon som går varmt er det utrolig hvordan arbeidsdagen flyr forbi. Denne uken har ettermiddagene blitt en smule kortere, da jeg etter middag, trening og dusj har måtte dratt frem macen i sofaen og jobbet litt til. Menmen, det er vel slik det er når det er mye å gjøre – tenker det roer seg litt når folk begynner å ta sommerferie! :-)

Så i disse travle dagene savner jeg vennekos og jentetur litt ekstra. Hadde ikke takket nei til å tusle i kjole og skjørt, og sippe vin på fortausresturanter – sukk. Vel, det er lov å leve på minnene, så jeg sniker med litt iphone-moments fra Warszawa-turen!

snaps_warsawaÅh, er det feil å glede seg til sommer og ferie allerede?