Nok en søndag, jeg skjønner ikke hvor dagene blir av jeg. Formiddagen ble brukt til noe en skikkelig opprydding i både klesskap og hyller. Deilig å starte en ny uke med litt orden i tingene :-)

Etter litt middag ble det en løpetur med en kompis – og herregud, selv om man trener styrke og er i sånn tålig god form på det plan, så er løpeformen min elendig, huff! Det er kanskje ikke deilig å holde på enda, men et par turer til så blir det vel mer overkommelig – gleder meg til det!

Resten av kvelden har jeg tilbrakt i joggisen med pus på sofaen. Vi har slappet av med litt bladkos, og Music and lyrics surrende på skjermen, blir så glad av den filmen!
_DSC1378 Har du sett noe så søtt? Hun er ei rar ei, men litt søt også! Litt crazy cat lady tendenser her i huset, men det er jo bare koselig!_DSC1385Jeg hang meg litt opp i artikkelen “Kommentaren du aldri glemmer”, himmel. Har du lest den? Det er utrolig spot on. Den handler om hvordan en liten, egentlig ubetydelig kommentar klistrer seg til hjernen vår – og omtrent hjemsøker deg i flere år i etterkant. Det er utrolig hvordan man kan ta med seg en liten ting noen sa, og la den prege seg på et negativt vis så lenge. Jeg har et par av dem selv, og har vel 7-8års jubileum, hurra, med et par av dem. Det blir heldigvis bedre med årene, og man gir mer og mer slipp på dem, men hvorfor skal noens ubetydelige kommentar plage oss i så lange tider? Merkelig.