Lørdag var det duket for å feire min kjæreste mormor. Du skal lete lenge etter en sprekere dame, tenk 75 år – og hun går rett ut i spagaten (!). Vel, det var en rolig og hyggelig feiring med litt (mye) mat, og gode kaker etter bursdagsbarnets ønske. Med en gigantisk familie var vi vel omlag 25 pyntede og muntre mennesker i stuen, og det var rett og slett kjempekos! IMG_2175 kopi Dette er en av de peneste bukettene jeg noen gang har sett, så vakker!

IMG_2171 Tante og kusinen min hadde smørt snitter i flere timer for at vi skulle kose oss i selskapet, og gjett om vi gjorde det – nam!
75arDeilig kakebord med bløtekake, kransekake, to typer pavlova og verdens beste ostekake ala onkel, mmm.

Det ble med andre ord to feiringer for meg i helgen, noe som er veldig hyggelig. Jeg bor jo et stykke unna familien, derfor er det ekstra fint å kunne treffe alle ved sånne feiringer som disse.