Når kroppen ikke spiller helt på lag, og man mer eller mindre blir tvunget til en halvveis stillesittende helg er det godt å kunne unne kroppen noe godt! Så i går ble det litt ekstra velvære med en deilig body scrub, og litt fin neglelakk. Viktig å føle seg litt ekstra fresh innimellom!
hjemmespaMå skryte av denne scrubben også, fikk den første gang i en gavepakke til jul for noen år siden uten å tenke så mye på den. Det var en tilfeldighet at jeg tok meg “bryet” til å prøve den, det var et ukjent merke, og jeg hadde allerede en scrub jeg likte veldig godt. Vel, den gamle scrubben ble raskt erstattet av denne! Den har store saltkorn, og gir en utrolig deilig frisk og myk følelse når man er ferdig – rett og slett deilig! Som du ser begynner er min snart oppbrukt, så spørs om det ikke blir med en boks eller to fra taxfreen når jeg lander fra Warszawa i slutten av mai!