Hva folk har med seg på trening er alltid spennende, synes nå jeg. Det hender jeg klør meg i hodet når folk har med seg store vesker og diverse rundt inne på senteret, hva har de med seg?!
Mitt essensielle “utstyr” ser dere nedenfor her, noen synes kanskje dét er mye, men det meste har jeg på meg, så er heldigvis ikke så mye å drasse på!
IMG_2063 kopi

• Vektløfterbelte • Vektløftersko • Pulsklokke og belte • Håndleddstøtter  • Diverse strikk • Vannflaske •

• Et vektløfterbelte til tunge markløft eller knebøy er et must, jeg fant dette på ebay til 80kr (!) for leenge siden, et skikkelig kupp! Synes det ble litt ekkelt i lengden å bruke belter som var gode og blaute av andres svette.. I tillegg er dette litt kortere, og har litt innsving som passer meg utmerket, kunne ikke vært foruten! Vektløfterskoene har jeg også lagt min elsk på, de er fantastiske!

• Håndleddsstøttene fra Better Bodies får en til å se litt badass ut, men de er også veldig gode om man har litt svake håndledd og trenger litt støtte til f.eks. benkpress, skulderpress eller vendinger.

• Strikker blir brukt til oppvarming, gull verdt! Brukes for å aktivere musklene i begynnelsen av økten for min del.

• Pulsklokke og belte, samt vannflaske – pulsklokken er ikke alltid med, men jeg synes det er en kjekk måte å holde styr på hvor lenge jeg har vært på trening (dårlig til det hvis ikke, haha!) – i tillegg er det gøy å se hjerte banke :-)

I tillegg til dette er det som regel med en helt enkel treningsbok hvor jeg fører økten, og en tørr genser. Skal jeg farte videre direkte fra trening lurer jeg ofte med meg noe å tygge på – om jeg ikke sniker til meg en proteinbar fra senteret, nam!

Hva har du med deg på trening?