Nå som sola skinner på og det stadig blir varmere ute er en frisk, sukkerfri og fargerik “drink” :-) Alle har skrytt så mye av den nye saften til ZerOh! med sitron og lime – men for min del ble den litt kunstig og ikke så sur og frisk som jeg hadde forestilt meg, om du skjønner. Jeg har derimot funnet ut at den fungerer supert i gelé, og i denne sommer”drinken”!

Drinken er superenkelt, og du trenger følgende:
sommerdrinkZerOh! Sitron&Lime, frossen jordbær – disse fungerer som isbiter, sitron, enda mer isbiter og noe å drikke av. Du kan sikkert bruke andre bær også, men jeg synes kombinasjonen sitron og jordbær er så god :-)

Bland saften så sterk du liker den, tilsett ønsket antall frosne bær, noen skiver sitron og et par isbiter – voilá! Tipper denne kan være god med litt alkohol i til sene sommerkvelder også ;-)

Prøv gjerne – og si hva du synes :-)