Snublet over “Denne ukens..” hos Kristin, og synes den var litt artig, så tenkte jeg ville prøve en selv :-)
denne_ukensCraving: Pepsi max! Huff – har dog holdt meg unna. Jeg prøver å holde meg til kun helgene, men fredagskveld er jo litt helg?

Wantie: Olympus pen e-pl7! Det store “blogger-kamera”. Alle har det, så til og med at Kristin selv ønsket seg dette! Artig – Jeg har alt begynt å spare, så får vi se hvordan det går når feriepengene kommer!

Wanderlust: Italia! Gubben og jeg prater på at vi vil dit. Et par kolleger på jobb skal dit i sommer, og jeg fikk grusomt lyst til å hive meg på jakt etter billetter selv!

Song: Denne var vanskelig! Har en liten spilleliste på bare 8 sanger som går igjen og igjen i disse dager. Men kanskje Tidal Wave – Snowmine, eller Open Season – Josef Salvat?

Instagram: @einkopptetakk; masse enkle, fine og lyse bilder som får en til å trekke litt på smilebåndet – samtidig som de inspirerer!
Skjermbilde 2015-04-24 kl. 20.07.55Fashion: Mote har aldri vært min sterkeste side, men nå som våren er på plass er en dongrijakke et av de stiligste plaggene jeg veit om! Her er det dog enda litt for kaldt, men det går an å titte på bilder og drømme til enda varmere tider!

Skjermbilde 2015-04-24 kl. 20.31.27 Bilde: pinterest

Helgeplaner: Jeg har uten å vite hvordan, fått grusomme smerter i venstre hofte. Planene for helgen er med andre ord hvile, avslapping og få beinet på plass! :-)

Hvordan har din uke vært, og hva er dine helgeplaner?