Jeg tror ikke jeg var helt klar over hvilken “samlemani” jeg gikk inn i da jeg smått bestemte meg for å begynne samle på mummikopper. At kopper er sesongbaserte visste jeg forsåvidt, men at kopper kommer og går- og at utgåtte kopper etterhvert får en brutal prislapp var jeg slettes ikke klar over. Men jeg er nå bitt av basillen, og samlingen vokser sakte men sikkert – på et snaut år har jeg kommet meg opp i “hele” 12 kopper, og kjøkkenskapene blir trangere og trangere!

mummikopper Etterhvert som samlingen vokser blir det stadig vanskeligere å velge hvilken kopp man skal bruke – hvem som er favoritt går rett og slett på dagsform!
kopper_april151. Snusmumerikken (utgått), 2. Vinterkoppen 2014, 3. Mymlen, 4. Vinterkoppen 2013, 5. Kjærlighetskoppen, 6. 100års jubileumskopp, 7. Mummihuset, 8. Lille My (utgått), 9. Mummimamma (utgått), 10. Stinky, 11. Sniff og 12. HSR (spesialkopp kun i Sverige)
bloggpusDet var også en liten pus som synes det var veldig spennende å knipse bilder ute i sola i dag, måtte trekke på smilebåndet av dette blinkskuddet!

Samler du på noe?