Gårsdagen fikk et lite vendepunkt da jeg småsyk og trøtt hev meg i bilen for å komme hjem til joggebukse, sofa og tidlig senga. Jeg kom ikke lenger enn ca halvveis før jeg måtte trille inn på en havarilomme langs E6. Det resulterte i at jeg fikk kjøre stor Falken-bil (les: sitte på), og fikk en uplanlagt natt på Hamar. Jeg skal ikke klage, for alt gikk bra; ingen ulykke i trafikken, falken-mannen var utrolig hyggelig, Alette hadde disket opp med middag og sengeplass til jeg kom – og jeg fikk kose med det søteste fadderbarnet <3

Må si at jeg flirte litt av snapene som var å finne på telefonen i dag, og klokkeslettet mellom de to. Kanskje var det karma?

snapfreedomVel, ting ordnet seg, og et par lapper senere kunne jeg i dag plukke opp gliset fra verkstedet igjen. Bilen går som ei kule, og vi er trygt tilbake på Gjøvik! :-)