I går ble årets første utenlandstur bestilt! Jeg har “planlagt” (minst) to utenlandsturer dette året, hvor den første nå er i boks. Litt nærmere sommeren blir det da Polen, nærmere bestemt Warszawa, med Cassandra! Kjenner jeg gleder meg som en unge – det er altfor lenge siden jeg har vært utenlands – bortsett fra en rask, men koselig helgetur i København før jul!

Jeg ser så ufattelig frem til shopping, spa, kjoler, drinker og champanjelunsj! Haha, det høres – og er – så utrolig overfladisk, men jeg tror det blir veldig godt for sjelen. Ikke minst tror jeg en langhelg med en av verdens beste blir minnerikt og gledesfylt!

Vi satt og planla turen for noen uker siden, noe usikre på både tidspunkt og sted. Etter litt sniking falt valget på Warszawa, og vi må vel innrømme at vi er en smule inspirert av frøken Wulff – og har benyttet oss godt av tipsene hennes så langt (gjenstår bare å komme seg avgårde)!

warszawamercure-warszawa-grand