Etter å ha holdt kurs med jobben onsdag og torsdag forrige uke hadde jeg en langhelg med mye familiebesøk og kos. SÅ avsluttet jeg helgen med å kjøpe meg bil (!).
bilen

Jeg er så fornøyd! En søt, men fortsatt sporty og kul liten polo cross ble med meg hjem til Gjøvik, og den lille kula gjør meg så glad! Materielle gleder, altså!

Snakker om gleder – i skrivende stund sitter jeg og grugleder meg til København neste uke – gruer meg fordi jeg skal holde presentasjon for jobben, gleder meg til shopping, kos og god drikke med fine Heidi. Får se om jeg ikke får med meg en del julegaver hjem også – det var i det minste planen! Jeg har aldri vært i Køben, så kjenner at det skal bli veldig gøy å endelig få oppleve den byen også!

Ellers så er det skikkelig rolig lørdag her (som vanlig?). Helgene er litt småtravle, eller annenhver helg skjer det alltid noe – så prøver å lade batteriene hjemme med gubben de helgene vi har sammen ♥ De kommende ukene blir det travelt; gubben fyller år – så det blir bursdager, juleverksted, kursholding, julebord – ja, you name it! I tillegg til hverdagen da, selvfølgelig. Det er de det er flest av, så får vel prøve å nyte de også :-)

lordagkos

Nei, blomstene og lørdagsgodisen er på bodet – så skal jeg virkelig late meg resten av kvelden! Over og ut – hilsen bloggpus!IMG_2333