Etter at jeg begynte å jobbe fyker ukene forbi før jeg omtrent rekker å blunke. Når helgen kommer er det somregel samlet seg opp en haug med ting som skal gjøres, både i hjemmet og andre sysler. De siste helgene (siden august..) har det gått i ett, ikke dét altså; det har vært kjempehyggelig!

Sett at vi måtte tiiidlig opp for å reise i barnedåp i dag, ble lørdagen særdeles rolig (noe jeg forsåvidt synes er greit når ukene går så i ett uansett). Det ble rett og slett en avslappende kveld med gubben, katten og strikkepinnene.
IMG_1944

Etter god mat, og litt formye kaker i dåpen, var både gubbleif og jeg higene på noe mer mat (haha). Deilig å avslutte en ganske så alright helg med sushi, pepsi max og et liite glass reste-vin! og kinamat for mannen.sushi

Neste uke er det duket for en Oslotur med et knippe gode venninner fra Kristiansand! Det er sjeldent vi klarer treffes hjemme i Kristiansand, sett at vi har spredd oss litt utover landet. Kjenner jeg gleder meg masse til jente- og storbykos!

Nå skal jeg bare sippe opp resten av isteen, så blir det loppekassen :-)

Håper dere har hatt ei fin helg!