Etter å ha stått opp litt for tidlig for en lørdag (06.00), kommet meg ut av huset en drøy time senere, ringt tips-telefon til politiet (kjempeknust butikkvindu i sentrum), kom jeg meg på toget. Her har jeg jobbet en time, og om 25 minutter er jeg fremme i Oslo. Effektiv morgen med andre ord!

Vel, all denne effektiviteten grunner i at jeg er på vei for å besøke en ganske ny verdensborger! og den fine mamman hennes da! Det var såvidt vi rakk å arrangere de to babyshowerne i høst, før jeg plutselig ble beriket med to nydelige, små vidundere i livet – med bare fire dagers mellomrom. Førstemann har jeg allerede kosa (♥) på (og skal kose mer neste uke), og den andre frøkna skal jeg kosemose på om bare få timer. Glede! Jeg synes det er så kos å få lov til å være filletante til små nurk igjen! ♥