Hei,

Long time, no see.
For å oppsummere tiden siden sist; Masteroppgaven er levert, arbeidskontrakten signert, gubbleif og jeg har flyttet oss inn i ny leilighet, jeg har vært i masser av bryllup og ting begynner å falle på plass.

Sommeren har med andre ord vært både travel og innholdsrik. Jeg har gledet meg over både min egen presentasjon på skolen, den flotte familien min, gubbleif og kjærligheten i de flotte bryllupene jeg har vært i. Åh, kjærleiken altså.

10544262_1490293544541859_191540765_nDenne uken var fjerde uken i ny jobb for min del, og med all pendlingen jeg driver med for tiden må Jo Nesbø virkelig få opp farten og skrive noen nye bøker, hihi.

Uansett, ble bare en kjapp tur innom for å gi fra meg et livstegn – så får vi se om dette blir noe regelmessigheter igjen, eller om det forsvinner bort.