Jeg vil ikke påstå at jeg har vært en av dem som har etterlengtet våren febrilsk, akket meg over kulden, eller bannet over minusgradene. Men jeg skal innrømme at jeg synes det er deilig at den endelig er i anmarsj. Jeg har bare hørt mormor fortelle om alle hvitveisene morfar hadde plukket med til henne, og sett bilder av hestehov på instagram, så smilet gikk fra øre til øre da jeg så et par krokuser strekke seg mot sola i hagen.

Som resten av Norges befolkning (kan det virke som), tok kjæresten og jeg en deilig tur i vårsolen idag. Det var særdeles behagelig å komme seg ut på en tur etter det som føles som en evighet i leiligheten med forstuet ankel. En ukes tid nå så kan jeg kanskje begynne å jogge litt igjen også! Uansett. Vi bestemte oss for å være litt utradisjonelle; så mens resten av befolkningen trolig befant seg nede ved Mjøspromenaden tok vi turen mot “toppen av Gjøvik”. Møtte ikke på en sjel, og det var en fryd å bare traske rundt oss to i solvarmen.
skog2 skog1

Som du ser så er ikke all snøen borte, og jeg var litt overrasket over mengdene som befant seg enkelte steder – men det smelter nok snart det også. Deilig tur, deilig natur – og ikke minst deilig selskap. Skal definitivt bli flinkere til å ture!

Forresten; selv om sola står på så man ikke glemme at det er litt lure-vær; kle deg godt nok!