I skrivende stund sitter jeg ved spisestuebordet, Sniff-koppen fylt med deilig te. Varmeovnen er trillet nesten inntil den litt for harde kjøkkenstolen, og står på akkurat så varmt at jeg vurderer å ta av genseren.
koppmteForan meg lyser post-it lapper, notater og skisser jeg har laget i hu og hast, og andre jeg faktisk har brukt litt tid på. Den ene er det et av intervjuobjektene i masteroppgaven som har tegnet. Mye rare elementer med andre ord, og jeg skal prøve å få satt ord på alle disse tankene som man såvidt klarer å tegne med streker og tegn. Men det skal vel gå det også.

Ellers er det lite som tilsier at vi heller mot slutten av mars, snøen daler ned i skjul (osvosv), og jeg er sikker på at det er fordi jeg egentlig skulle på joggetur i sola i dag.

Jeg avslutter nå jeg, før det blir for mye meningsløst babel her :)