Etter et par tidlige morgener for å rekke toget til Oslo, ble det “skrivedag” i dag. Skrivedag du liksom, tror heller vi kan kalle det sov-litt-lenge,-endte-opp-lite-produktiv-dag. Noen dager er det bare sånn at jo mer man ser på dokumentene og lappene, jo større blir skrivesperren. Jaja, i morgen (og kanskje fredag) blir en ny dag i Oslo, så blir mindre direkte oppgaveskriving og mer gøy! Dog må vel det tapte arbeidet tas igjen i helgen..

Dagene går som du kanskje skjønner til skole. Masteren tar mye tid, men det skulle bare mangle. Det er tross alt bare 95 dager igjen. Om man må slite, gruble og dra seg litt i håret de neste 95 dagene, så er det verdt det. Det som kanskje forstyrrer meg mest er det at jeg ikke har kapasitet til å dytte inn en treningsøkt de dagene jeg er på farten, men det er bare for noen uker(?) – så jeg overlever nok! Heldigvis klarer jeg å lure inn en økt eller to i helgen – og nå! siste skje med havregrøt er akkurat sklidd ned, og håndballtreningen venter. Kjenner jeg gleder meg til å virkelig bruke kroppen en times tid før det er rett i seng og en god (dog litt kort) natts søvn før Oslo!

theresemastertull