Vinteren har for alvor kommet til Gjøvik. Først kom det såvidt litt fnugg, slik at man akkurat kunne se det legge seg, og på søndag dalte det ned fra morgen til kveld. Det er deilig! For det første er det jo veldig koselig, ordentlig pent – for det andre så slipper vi å fryse ihjel. Vet det høres rart ut, men det blir mye mildere når snøen kommer, og jeg trives bedre med 6-10 minusgrader, enn med 11-16.skauPå søndag var også dagen da Alette og jeg skulle tusle til Ankerskogen svømmehall på Hamar, vi fikk oss en fin tur i skogen gikk oss vill, hvor vi fikk gått opp sti til alle som kommer etter oss! Forresten må man bare anbefale Ankerskogen, herremåne så fint – og ikke minst behagelig det var der! Velvære-avdelingen nøt vi godt av. Skal absolutt tilbake.

Nei, jeg får komme meg tilbake til skolearbeidet, har eksamen i morgen, og masse oppgaver som må skrives og ordnes slik at jeg kan ta meg bittelitt fri når jeg skal til Cassandra i helga! Hurra!